21-11-18

Sylte er et pålægsprodukt fremstillet af grisehoved eller svineskank der blandes og koges sammen med krydderier. Sylte fremstilles oftest af svin, men der findes også varianter med kalkun eller kalvekød.

 

 

Klejner er sløjfeformede kager som koges i fedtstof. De laves for det meste op til jul og er kendte i Danmark, Sydsverige, Norge, Færøerne og Island. De laves ved at rulle dejen ud og skære den i rombeformede stykker med et klejnejern eller en kagespore. I midten af hver rombe skæres et snit.

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s